Afectacions als carrers de la part baixa del Poble-sec

Durant els mesos de novembre i desembre es fan cales al carrer de Vila i Vilà, entre Palaudàries i la plaça de la Bella Dorita, per tal de localitzar totes les instal·lacions soterrades que poden interferir en la construcció del nou col·lector. No gaire lluny d'aquestes actuacions, del 24 de novembre al 2 de desembre, Endesa fa una canalització de mitja tensió que ha de travessar la cruïlla del pg. Montjuïc amb els carrers de Blesa i Cabanes i el camí de la Font-trobada.

19/11/2020 12:23 h

Mupert

Des del 9 de novembre fins al 29 de desembre, es duen a terme una vuitantena de cales a les voreres i la calçada del carrer de Vila i Vilà, amb l’objectiu de realitzar un plànol amb la identificació, estat i localització de tots els serveis instal·lats i soterrats. A partir d’aquesta informació es preveuran els moviments o desplaçaments a fer per no interferir en la construcció d’un nou col·lector.

Aquestes cales sota terra es duran a terme en tres trams, mantenint en tot moment tant els itineraris de vianants com un carril de circulació. El que es buida en cada moment és un dels cordons d’aparcament i serveis. Del 9 al 25 de novembre, les obres tenen lloc al tram del carrer de Vila i Vilà comprès entre Palaudàries i Cabanes, rere els jardins de les Tres Xemeneies. A partir del 23 de novembre, les cales pugen fins al tram entre Cabanes i Nou de la Rambla, on s’allargaran fins al 9 de desembre. Finalment, les obres afectaran el tram de plataforma única de Vila i Vilà entre el carrer Nou de la Rambla i la plaça de la Bella Dorita entre el 7 i el 29 de desembre. En tot moment es donarà accés als guals privats del carrer de Vila i Vilà.

D’altra banda, Endesa construeix una línia elèctrica de mitja tensió que entre el 24 de novembre i el 2 de desembre afectarà la cruïlla del passeig de Montjuïc amb els carrers de Blesa i de Cabanes, i el camí de la Font-trobada. Les obres d’aquesta canalització obligaran a tallar el trànsit per meitats al passeig de Montjuïc i al camí de la Font-trobada, desviant el sentit tallat mitjançant senyalistes. La reposició de paviment de la calçada dels dos creuaments tindrà lloc l’1 de desembre a partir de les 9.30 h.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades