Dones associades pel benestar de la comunitat

Més que Cures és un grup de dones del Poble-sec que ofereixen serveis domèstics de neteja, cangurs i cura de persones grans o dependents. Hi podeu contactar a l'espai de CooperaSec que hi ha als baixos de la Biblioteca Francesc Boix.

30/10/2018 17:53 h

Mupert

Més que Cures és una associació de dones lluitadores, expertes en la cura i el benestar de les persones, que ofereixen diferents tipus de serveis propers i personalitzats per fer més fàcil el dia a dia de les persones i millorar-ne la qualitat de vida. Actualment ofereixen ja els següents serveis:

• Neteja: cases, finques, comerços i oficines.
• Cures i acompanyament a persones grans i dependents.
• Cangurs.
• Servei domèstic.

Dins del seu projecte de base cooperativa, treballen amb il·lusió, serietat, respecte, entusiasme i responsabilitat, tot buscant la dignitat per a elles mateixes i per a les persones usuàries. Alhora, conviden aquestes persones usuàries a participar com a sòcies de l’entitat per, entre totes, millorar-ne els serveis tot compartint noves necessitats i opinions.

Si voleu participar-hi o convertir-vos en usuàries dels seus serveis, podeu adreçar-vos al local de CooperaSec a la planta baixa de la Biblioteca Francesc Boix (c. Blai, 34) en aquests horaris:

• Dilluns de 16 a 20 h.
• Dimarts de 10 a 14 h.
• Dissabtes de 10 a 13 h.

També podeu telefonar al 685 095 324 o bé escriure un correu electrònic a mesquecures@gmail.com.

Més que Cures és una associació nascuda al si de la xarxa CooperaSec per a la promoció de l’economia social i solidària al Poble-sec. Des del local de l’edifici de la biblioteca, cedit pel Districte de Sants-Montjuïc a principis d’any, CooperaSec dona suport formatiu i assessorament a projectes de cooperativisme a nivell local i comunitari, com aquest. CooperaSec també ha rebut una subvenció municipal dins la convocatòria “Impulsem el que Fas” per a la promoció i reforç de l’economia social i solidària a la ciutat.