El Molino, el nou espai cultural municipal

S’inicia el procés de compra d’El Molino, al Paral·lel, perquè passi a formar part de la xarxa d’equipaments culturals municipals. A cavall entre el cafè concert, el cabaret transgressor i el teatre, aquest espai mític i centenari obrirà el camí a les cases de cultura de Barcelona, una nova generació d’equipaments de titularitat pública.

09/07/2021 13:40 h

Ajuntament de Barcelona

L’adquisició d’El Molino es realitzarà per 6,2 milions d’euros i permetrà convertir aquest espai simbòlic de la cultura popular de Barcelona en un dels equipaments per impulsar el carrer del Paral·lel com un nou espai de trobada, de participació i d’accés a la cultura.

Les cases de cultura de Barcelona

Juntament amb la futura Casa de la Música, a l’actual Sala Bars, i el Teatre Arnau, el nou Molino impulsa les cases de cultura de Barcelona. Aquesta nova generació d’equipaments combinarà la gestió publicoprivada, la promoció de la innovació en les arts escèniques i la dinamització comunitària i territorial.

Les cases de cultura de Barcelona treballaran per la dinamització del teixit cultural a través de diferents àmbits i sectors, per generar nous recursos que en permetin l’articulació i, a més, buscaran el reconeixement i l’ampliació dels drets culturals des de la perspectiva de l’accés a continguts i la participació ciutadana.

Etiquetes associades a la notícia