Els ajuts per a les activitats extraescolars esportives es poden tramitar presencialment a la tarda

Les oficines d’atenció ciutadana de Sants-Montjuïc, Nou Barris i Sant Martí obren fins a les 19.30 hores, del 20 de setembre a l’11 d’octubre. Per ser atès a la tarda, és imprescindible demanar una cita prèvia.

20/09/2019 13:45 h

Ajuntament de Barcelona

Tres oficines d’atenció ciutadana obriran cada tarda del 20 de setembre a l’11 d’octubre, amb motiu de la convocatòria d’ajuts per a la pràctica esportiva fora de l’horari escolar durant el curs 2019-2020. Són les oficines de Sants-Montjuïc, Nou Barris i Sant Martí, que tindran un nou horari d’atenció, de dilluns a divendres, de 8.30 a 19.30 hores.

D’aquesta manera, es poden oferir més cites, amb la finalitat que les famílies presentin les sol·licituds per rebre subvencions perquè els infants i joves duguin a terme activitats extraescolars esportives. El tràmit es fa amb cita prèvia, que podeu demanar per internet o trucant al 010.

Recordeu que abans de començar el tràmit, tant si opteu per la via telemàtica com per la presencial, cal que aneu a l’entitat esportiva escollida per inscriure-hi l’infant. En aquell moment es formalitza la reserva de plaça i es rep un imprès per sol·licitar l’ajut, degudament segellat per l’entitat, que s’ha d’entregar a l’Ajuntament i que alhora serveix com a comprovant de preinscripció.

La finalitat d’aquestes subvencions és afavorir la pràctica de l’activitat esportiva dels infants i adolescents integrants d’unitats familiars amb rendes baixes, per tal de garantir que cap menor sigui exclòs de la pràctica esportiva per raons econòmiques. Les entitats organitzadores han d’estar homologades per l’Institut Barcelona Esports.