Barcelona, ciutat d'esportistes #4: Gerard Humet

07/02/2018 19:15 h

Institut Barcelona Esports

En el quart capítol d’aquesta sèrie, coneixem al Gerard Humet, de Sarrià. Té 57 anys, és enginyer i autònom i cada dilluns va a la Ciutat Esportiva Joan Gamper a jugar un partit de bàsquet amb els Veterans B del FC Barcelona, i és de jove va jugar en les categories inferiors de bàsquet del club blaugrana.

Des de ben petit, ha considerat l’esport quelcom bàsic. “Sempre he necessitat fer esport després de l’escola o d’estudiar”, explica. El considera “el complement ideal” del dia a dia. “Sense l’esport, no hagués estat capaç de rendir en els estudis, ni en la feina, com ho he fet”, asevera. A més, el defineix com una “vàlvula d’escapament” i un “estímul” essencial per a ell.  És per això que li sembla “impossible” una vida sense la pràctica esportiva: “Si no hagués fet esport seria diferent perquè el dia a dia de la feina t’absorveix de tal manera que no pots cremar adrenalina, no pots moure’t… Estic segur que no trauria el màxim rendiment de mi”.

Finalment, el Gerard troba essencial l’esport en la vida de qualsevol persona. “Crec que engrandeix l’esperit i ajuda a les persones en tots els àmbits”, diu. A més del bàsquet, esport amb qui té un vincle des dels 14 anys, també va al gimnàs, practica el tennis i sovint, córrer i va a nedar. Assegura que, en molts moments de la seva vida, ha fet esport fins a cinc dies a la setmana. Tot un amant de l’esport que diu, rotundament que li “és impossible” imaginar-se una vida sense esport.

I és que l’esport és imprescindible per a la vida de milers i milers de barcelonins i barcelonines.

Etiquetes associades a la notícia