Èxit de públic de la Biennal de Pensament

Prop de vint mil persones han participat en els diferents diàlegs, tallers i conferències de la primera edició de la Biennal de Pensament “Ciutat oberta” per debatre els grans reptes globals de les ciutats del segle XXI.

21/10/2018 16:49 h

Ajuntament de Barcelona

Durant una setmana, la primera edició de la Biennal de Pensament “Ciutat oberta” ha portat als carrers i a les places de tots els districtes de la ciutat el debat i la reflexió entorn dels principals reptes de futur de les ciutats i la societat del segle XXI. Al voltant de cent cinquanta ponents han plantejat preguntes i possibles respostes per convidar la ciutadania a imaginar nous models de ciutat.

Prop de vint mil persones han participat als 61 actes de la Biennal de Pensament per escoltar, compartir i reflexionar col·lectivament sobre el feminisme, l’habitatge, les noves tecnologies, les cures, la democràcia, la mobilitat o l’educació.

Seguiment virtual de la Biennal de Pensament

El seguiment de la Biennal de Pensament a través d’internet i les xarxes socials ha destacat, especialment, per l’interès en les emissions en directe de diferents conferències pels canals municipals de Youtube i Facebook. La jornada inaugural va ser tendència estatal a Twitter amb l’etiqueta #CiutatOberta. Més de cinc-centes persones s’han unit al canal de Telegram de la Biennal de Pensament per accedir a informació addicional i actualitzada de la programació.

El debat continua amb +Biennal

La Biennal de Pensament “Ciutat oberta” continua amb les propostes de +Biennal. Fins al desembre, una seixantena d’activitats i de tallers permetran continuar reflexionant i dialogant sobre els grans reptes de futur de les ciutats.

Notícies relacionades