Festa de la Salut i la Bellesa al Fort Pienc

Per vuitè any consecutiu, l'Eix Comercial Fort Pienc organitza la Quinzena de la Salut i la Bellesa al barri, que enguany té com a columna vertebral l'impacte que té el medi ambient sobre la salut. El tret de sortida serà la Festa de la Salut, que tindrà lloc el proper dissabte 9 de novembre a la plaça del Fort Pienc.

07/11/2019 12:38 h

Districte Eixample

A la Festa de la Salut es podrà visitar l’exposició ‘Què hi ha darrera del teu mòbil?, que té per objectiu sensibilitzar sobre els diferents minerals utilitzats per a la fabricació dels telèfons mòbils i els conflictes que genera la seva extracció als països productors.

Hi haurà també degustació de productes de proximitat, consultoris sobre postura corporal i gestió de les emocions, tallers d’arteteràpia, educació emocional, comunicació amb als infants… i també diversió amb demostracions de balls com el pasodoble i entrenament complet per estar en forma.

Quinzena de la Salut

Una de les activitats destacades d’aquesta edició és la creació d’un hort urbà al jardí de L’Auditori (Ribes/Lepant). Es convida els veïns a recollir una planta aromàtica o d’hort de temporada a l’herboristeria Margarida i plantar-la en aquest espai amb noms i cognoms per emportar-se-la a casa quan estigui madura. Una acció que vol reivindicar una ciutat més verda i ajudar els ciutadans a conèixer les propietats de les plantes i el seu cicle biològic i reproductiu.

A la campanya participen centres mèdics, farmàcies, herboristeries, perruqueries, centres esportius, consultes de teràpies naturals i entitats i equipaments del barri.

Tota la informació al programa de la Quinzena de la Salut i la Bellesa.

Etiquetes associades a la notícia