Films de dones, també per a joves

22/11/2016 17:58 h

Ajuntament de Barcelona

La Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona inclou un cicle de quatre pel·lícules especialment  pensades per a públic jove. Les sessions tenen lloc al Palau Alòs entre els dies 25 i 27 de novembre.

El cicle inclou pel·lícules de diversos gèneres, documentals i de ficció, i aborden les expectatives, les il·lusions, els dubtes i les preocupacions adolescents. Es tracta dels films Jamais contente (França), A Girl Walks Home Alone at Night (Estats Units), Next (Espanya – Estats Units) i Las lindas (Argentina). No totes les pel·lícules van adreçades a les mateixes edats. Llegiu-ne més detalls aquí.

Dins de Finestra Jove, també hi ha projeccions per a centres educatius de secundària. Aquest cicle per a instituts inclou, a més, cinc pel·lícules adreçades a diferents cursos. En aquest cas, cal inscripció prèvia i les projeccions tenen lloc als Cinemes Texas.

Finestra Jove és només un dels cicles que integra la Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona, que enguany arriba a la 24a edició.