Itaka al Raval i la Fundació Manpower s’uneixen per afavorir la inserció de joves

25/02/2015 10:23 h

Districte Ciutat Vella

El projecte Itaka al Raval, coordinat per la Fundació Tot Raval i en el qual participen quatre entitats del barri: AEIRaval, Fundació C.O. Joan Salvador Gavina, Associació per a Joves Teb i Impulsem SCCCL, signa un conveni de col·laboració amb la Fundació Manpower per afavorir la inserció laboral de joves en el sector de l’atenció al client.

El projecte Itaka al Raval és un espai de treball en xarxa de creació d’oportunitats formatives i laborals per a joves que coordina la Fundació Tot Raval i en el qual participen quatre entitats del barri: AEIRaval, Fundació C.O. Joan Salvador Gavina, Associació per a Joves Teb i Impulsem SCCL.

Una d’aquestes oportunitats ha arribat de la mà de la Fundació Manpower, amb la qual el projecte Itaka al Raval ha signat un conveni de col•laboració per afavorir la inserció laboral de joves en el sector de l’atenció al client. Fruit d’aquest conveni ja han estat contractats 3 joves com a personal de sala al Gran Teatre del Liceu i 16 més accediran a un nou procés de selecció per treballar-hi després de realitzar el curs de formació Atenció al client en entorns culturals, que s’inicia aquest mes de febrer.

Aquesta formació permetrà als joves conèixer les principals competències i estratègies comunicatives orientades a l’atenció al client, identificar les incidències més habituals i aprendre com resoldre-les, així com adquirir habilitats en relació al treball en equip i la gestió del temps, entre altres aptituds.

Es preveu que en un futur els joves d’Itaka puguin accedir també a processos de selecció per treballar en aquest sector en altres equipaments gestionats per Manpower.