JOBarcelona oferirà 2.000 oportunitats laborals per a joves

29/02/2016 18:05 h

Ajuntament de Barcelona

El Palau de Congressos de Catalunya és la seu, els dies 2 i 3 de març, d’una nova edició de JOBarcelona, el congrés d’ocupació i orientació professional per a joves. Enguany hi participen unes cent empreses, que ofereixen 2.000 vacants per cobrir, tant a la ciutat com en diversos països del món.

L’objectiu de la trobada, que s’organitza per tercer any consecutiu a Barcelona, és promoure el talent juvenil i facilitar la incorporació dels joves al mercat laboral. Durant els dies del congrés, uns cinc-cents reclutadors de recursos humans entrevistaran joves que optaran a entrar en processos de selecció. A més, el programa disposa de més de noranta activitats, conferències i tallers sobre orientació laboral i competències transversals. Es preveu que prop de vint mil universitaris el visitin.

Coincidint amb el JOBarcelona, Barcelona Activa preveu arribar a 200 joves perquè s’inscriguin al programa “Garantia d’èxit BCN”, que té com a objectiu combatre l’atur juvenil. Dotat amb 1 milió d’euros de fons europeus, el projecte es va posar en marxa a principis d’any i consisteix en un catàleg d’onze activitats diferents, tant d’orientació i recerca de feina com de formació i de foment de l’emprenedoria.

Així mateix, en el marc del congrés, l’agència municipal oferirà 23 punts d’atenció i assessorament professional. S’espera que es puguin atendre més de vuit-cents joves en procés de recerca de feina.

Més informació