Jornada anual de la Xarxa NUST (Nous Usos Socials del Temps) “Com tenir cura de la salut a les nostres organitzacions: salut mental i treball”

El divendres 16 de juny se celebrarà la Jornada anual de la Xarxa NUST a l'Auditori del Cibernàrium - Edifici MediaTic de Barcelona Activa. La Jornada tindrà diferents espais: la conferència inaugural, una taula sobre prevenció, networking durant la pausa, la presentació d'experiències i la cloenda.

31/05/2017 11:01 h

Programa de Temps i Economia de les Cures

La jornada, emmarcada en la Setmana dels Horaris, serà inaugurada per Jordi Via, Comissionat d’Economia Cooperativa, Social i Solidària i per Gemma Tarafa, Comissionada de Salut, de l’Ajuntament de Barcelona. Seguidament, es durà a terme la conferència marc a càrrec d’Aleix Caussa, de Spora Sinergies Cooperativa, per parlar de la salut mental en els entorns laborals, des del malestar psicològic fins a la discriminació pel fet de tenir un trastorn mental. A continuació, tindrà lloc la taula sobre estratègies preventives i de creació d’entorns saludables a les organitzacions, amb la participació del Departament de Salut de l’Ajuntament de Barcelona i de dues empreses del Grup Motor de la Xarxa NUST: Criteria i Aigües de Barcelona.

Després del networking a la mitja part de la Jornada, s’iniciarà la taula amb la presentació d’experiències en el camp de la inserció laboral de persones amb trastorns mentals, on participaran: Fundació Joia, Obertament, Mullor i el Departament de Riscos Laborals de l’Ajuntament de Barcelona. Finalment, el tancament de la jornada serà a càrrec de Sara Berbel, directora general de Barcelona Activa i gerent de Política Econòmica i Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Barcelona.

 

Més informació

Adjunts