Joves escolars proven l'atletisme olímpic

Alumnes d'escoles i instituts de Sants-Montjuïc van participar dimecres, 18 d'abril, en la III Olimpíada Escolar d'atletisme que se celebra cada any a les pistes de l'Estadi Municipal Joan Serrahima, organitzada pel Districte de Sants-Montjuïc amb el Centre de Recursos Pedagògics i l’Agrupació Atlètica Catalunya.

19/04/2018 11:44 h

Districte Sants-Montjuïc

Carreres de 60, 80, 100, 400, 600 i 1.000 metres llisos; salts d’alçària i de llargada; aixecament de pes; vòrtex. Els i les escolars d’entre 8 i 16 anys que dimecres van participar a la III Olimpíada van passar el matí, de 10 a 13 h, descobrint i practicant aquestes especialitats d’atletisme a l’Estadi Municipal Joan Serrahima.

Els grups van arribar a l’estadi abans de les 9.30 h per recollir els dorsals. A cada estació dins de l’estadi hi havia un tècnic de l’Agrupació Atlètica Catalunya que l’explicava i la dinamitzava. El temps d’estada a cada estació, uns 20 minuts. Als concursos (llargada, pes i vòrtex) es feien tres intents. A les 13 h es van lliurar els trofeus a les escoles i instituts participants.

Fotos: Institut Lluís Vives i Escola Nostra Senyora de Montserrat.

 

Etiquetes associades a la notícia