La Caldera presenta '15 dies dempeus' dins el Festival Grec '17

15 dies dempeus és una producció de la coreògrafa Elena Córdoba. Una obra que es presenta dins el Grec '17 els propers divendres 14 i dissabte 15 de juliol, a les 20.30 h a La Caldera.

12/07/2017 14:51 h

Districte Les Corts

L’obra neix després de realitzar un laboratori escènic amb 15 intèrprets durant 15 dies. ’15 DIES DEMPEUS. Impromptu escènic per a grup de passejants’, està dirigit per Elena Córdoba i l’objectiu és desencadenar un procés de creació express per construir, justament, l’impromptu, una peça que es caracteritza per la continua improvisació.

Partint d’un estudi anatòmic de les cames i els peus, la directora proposa una aproximació a l’etimologia de la paraula ‘pas’ com a fil conductor del viatge. El pas entès com a moviment i com arrel de la paraula ‘passat’.

Direcció: Elena Córdoba / Espai sonor: Nilo Gallego / Disseny d’il·luminació: Carlos Marquerie Coordinació tècnica i espai escènic: David Benito / Intèrprets: Alejandro Cinque, Àlex Solsona, Alícia Rodríguez Campi, Angel Zotes, Carles Mallol, Cecilia Gala, Estitxu Arroyo Sánchez, Íñigo Martínez, Manon Siv Violette Duquesnay, Mar Medina, Marie Tamarit, Pepón Prades, Sol Bibriesca, Soledad Marrero, Jorge Horno.

Agraïments: Escola Municipal de Música – Centre de les Arts de l’Hospitalet de Llobregat i Colibri studio.

Una producció de La Caldera, en coproducció amb el Grec Festival de Barcelona i amb el suport de la Fundació AISG.