La Fundació Tres Turons celebra el Dia Mundial de la Salut Mental amb la jornada ‘Veus des de l’experiència’

Veus des de l’experiència’ vol ser un espai de trobada i reflexió sobre la transformació que atorga a les persones amb experiència pròpia un paper central.

21/11/2018 12:37 h

barcelona.cat

El 15 de novembre la Fundació Els Tres Turons van celebrar el Dia Mundial de la Salut Mental centrant-se en les persones que n’utilitzen els serveis i habiten la Fundació. ‘Veus des de l’experiència’ vol ser un espai de trobada i reflexió sobre la transformació que atorga a les persones amb experiència pròpia un paper central.

Van assistir com a convidats  Activament, Ràdio Nikosia i l’Associació Emilia per a compartir projectes i mirades en una taula amb quatre veus on també hi era representat el grup d’ajuda mútua que ha arrencat fa uns mesos al Club Social Pol Positiu. Amb aquest motiu s’han obert espais per la reflexió, per grups, al voltant de la importància de les veus en primera persona, les transformacions impulsades per la seva visibilitat creixement, i els canvis que encara són necessaris.

L’acte va incloure el recull de les veus aplegades en aquests grups de reflexió i també dels professionals que formen part de l’entitat.