La plaça de Josep M. Folch i Torres es converteix en un punt de trobada per al veïnat del Raval

La reurbanització de la plaça, en què s'han invertit 2,6 milions d’euros, ha servit per guanyar més espai públic per a la ciutadania i ampliar les zones verdes, així com per disposar de nous espais, com la zona de jocs infantils i les tres pistes de petanca.

26/12/2017 10:11h

Redacció

La nova plaça té més de sis mil metres quadrats, s’ha millorat l’accessibilitat i s’hi han distribuït diferents usos definits conjuntament amb els veïns i veïnes a través d’un procés participatiu. D’una banda, la plaça estrena una àmplia zona verda i, de l’altra, s’han establert tres pistes de petanca i una àrea adaptada de jocs infantils situada al centre de la plaça. També hi ha un espai per acollir les activitats lúdiques i una pista de bàsquet.

A més de les obres a la plaça de Josep M. Folch i Torres, una altra actuació que es posarà en marxa serà la reurbanització del carrer de la Reina Amàlia al seu pas per la plaça, que permetrà guanyar vuit-cents metres quadrats més per al veïnat. També s’ha retirat una tanca de l’Institut Milà i Fontanals amb l’objectiu que l’espai entre la façana del centre i la tanca passi a ser d’ús públic.

Etiquetes associades a la notícia