La Policia de Barri s’amplia a les Corts, Gràcia i Horta-Guinardó

Al llarg del mes de desembre es desplegaran 30 agents de la Policia de Barri als districtes de les Corts, Gràcia i Horta-Guinardó perquè esdevinguin el punt de referència del veïnat i el teixit comercial en matèria de seguretat i prevenció. A principis del 2019 s’incorporaran els policies de barri als districtes de l’Eixample i Sarrià - Sant Gervasi.

27/11/2018 17:56 h

Ajuntament de Barcelona

La Policia de Barri ja està present en vuit dels deu districtes de la ciutat per prestar un servei de més proximitat al veïnat, el teixit comercial i les entitats dels barris. Els agents estan en contacte permanent amb la ciutadania per prevenir i detectar conflictes de convivència i intervenir-hi. A principis del 2019 la Policia de Barri estarà present a tota la ciutat amb el desplegament d’agents als districtes de l’Eixample i Sarrià – Sant Gervasi.

Formació i coordinació

Durant dues setmanes, els 30 agents de la Policia de Barri han rebut formació especialitzada amb el guiatge d’un equip multidisciplinari per dotar-los dels coneixements, les eines i les habilitats necessàries que en potenciïn i n’ampliïn l’expertesa tant en el context relacional com en l’operatiu i el funcional. Els incidents i les intervencions de la Policia de Barri s’analitzen d’una manera coordinada per identificar canvis significatius en els problemes de convivència als barris.

La iniciativa s’emmarca en el Pla director de la Guàrdia Urbana, que adapta el servei del cos de policia barceloní a les noves necessitats de la ciutat i aposta per un model més pròxim, transparent i centrat en el territori.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades