La roda petita dona a conèixer la síndrome X fràgil!

13/02/2018 12:24 h

Institut Barcelona Esports

L’Associació Catalana Síndrome X Fràgil i el Col·legi La Salle Gràcia organitzen la 5a Passejada en Roda Petita el diumenge 18 de febrer a les 11.00h. El recorregut començarà a la plaça del Nord, davant l’entrada de La Salle, i s’espera que hi participin més de 250 participants que portaran els seus vehicles no motoritzats per una bona causa: donar a conèixer la Síndrome X Fràgil (SXF).

En la seva 5a edició, la Roda Petita torna a agrupar diversió, esport i solidaritat. Petits i grans s’han reunit durant anys en una diada que serveix d’altaveu per una malaltia minoritària encara desconeguda per una gran part de la societat. La Passejada, que se celebra pels carrers de Gràcia, agrupa diverses entitats que ajuden a que la jornada sigui un èxit. Des de l’Associació de Patinadors de Barcelona, que lidera el grup per tot el barri, fins a altres agrupacions de la zona, com Teixint Connexions, La Nau Espacial, Kabum o Xino Xano, que dinamitzaran la resta de matí amb tallers i activitats a l’arribada al pati de l’escola.

El preu de l’activitat són 3 euros per a menors de 7 anys, i 5 euros per a la resta. Els tiquets es poden adquirir a través del portal web de Ticketea o a la mateixa Salle de Gràcia el diumenge 18.

Etiquetes associades a la notícia