El Sant Martí de Circ i la Festa Major de la Vila Olímpica protagonitzen l'agenda de Sant Martí

Amb l'arribada de l'estiu sorgeixen mil i una propostes per gaudir d'uns dies ben llargs: des de circ fins a una trobada d'Economia Social i Solidària. Les trobaràs totes a l'agenda de Sant Martí!

02/07/2019 13:36 h

Districte Sant Martí

El primer cap de setmana de juliol arribar farcit d’activitats destacades. D’una banda, la tercera edició del Sant Martí de Circ aterra per tercer any al Besòs i el Maresme amb tallers i espectacles de circ per a totes les edats. I de l’altra, la Festa Major de la Vila Olímpica amb la cantada d’havaneres a la platja del Bogatell com a acte destacat.

El Pla de Barris torna a oferir un gran ventall de propostes lúdiques als barris de l’eix Besòs amb els programes: Estiu Jove, a la Verneda i la Pau (fins al 18 de juliol), i l’Estiu al Barri, al Besòs i el Maresme (fins al 14 de setembre).

Continuen diversos cicles estiuencs a la fresca: Endorfines,que porta diversos espectacles d’humor al Clot les nits de juliol, Tardes d’estiu al mercat els divendres de juliol al Mercat de Provençals i Música als Parcs amb un nou concert al Parc de Diagonal Mar.

També estan en marxa les propostes d’oci per a adolescents als punts JIP de la ciutat i els més petits de la casa poden gaudir amb una nova edició els Patis Escolars Oberts.

La foto de portada d’aquesta edició de l’agenda és de @martongulyas: “La platja de Llevant”.

Consulta l’agenda d’activitats als barris de Sant Martí
(disponible a l’apartat ‘Adjunts’)

L’agenda d’activitats del districte recull els actes institucionals, socials, culturals i esportius de tots els barris organitzats per entitats i equipaments de Sant Martí.