L’app smou celebra el seu primer aniversari en ple creixement

Entre els serveis que ofereix es troben el pagament de l’estacionament regulat a Barcelona i part de l’Àrea Metropolitana, l’entrada automàtica als aparcaments B:SM i la xarxa de recàrrega elèctrica Endolla Barcelona

09/02/2020 17:36 h

Ecologia Urbana

L’smou, l’aplicació de mobilitat personal de Barcelona que uneix en un mateix espai diferents serveis de mobilitat, ha celebrat aquesta setmana passada el seu primer aniversari. Ho fa en un context de ple creixement, tant en relació a l’ús que en fa la ciutadania com a la multitud de serveis que ofereix als usuaris i usuàries.

L’últim servei que ha incorporat aquest desembre passat és l’Endolla Barcelona, la xarxa de recàrrega elèctrica de la ciutat. Aquesta se suma a d’altres serveis que ja oferia l’aplicació, com l’accés automàtic als aparcaments B:SM o la possibilitat de pagar l’estacionament regulat a Barcelona i part de l’Àrea Metropolitana, entre altres.

Millora de l’experiència de la persona usuària

En un any, l’smou ha aconseguit superar la xifra dels 160.000 usuaris, amb més de 3 milions d’operacions realitzades. Alhora, l’app ha assolit notes altes de satisfacció a diversos espais de descàrrega d’aplicacions com l’Apple Store, Google Play o el mercat d’apps d’Android, on ha arribat als 4,7 punts en una escala sobre 5. En total, l’smou ha tingut gairebé 200.000 descàrregues.

L’smou ha permès, doncs, millorar l’experiència de la persona usuària en relació a la gestió de diferents aspectes de la seva mobilitat personal. El fet que la informació que es mostra sigui personalitzable, a través d’un sistema de filtres que els usuaris poden activar o desactivar en funció de les seves necessitats, també simplifica i facilita el procés.

Una app amb multitud de serveis

L’smou és una aplicació dinàmica i en constant creixement, que anirà evolucionant i incorporant nous serveis i funcionalitats. En aquest sentit, els propers passos que es duran a terme seran la possibilitat d’utilitzar vals horaris i descomptes dels Aparcaments B:SM, la integració de nous municipis de l’Àrea Metropolitana i la incorporació del pagament de l’Àrea Verda per a Residents de Barcelona.

Etiquetes associades a la notícia