Les dones a la política: l'exemple de Maria Aurèlia Capmany

En el marc del centenari del naixement de l’escriptora i política Maria Aurèlia Capmany, el 18 d'octubre s'organitza un acte, conjuntament amb l’Associació de Dones Periodistes de Catalunya, per analitzar el paper de les dones en la política, en el qual participaran les regidores Laia Ortiz i Laura Pérez i les exregidores Francesca Masgoret i Eulàlia Vintró.

15/10/2018 13:22 h

Ajuntament de Barcelona

Sota el títol “Feminismes, Municipi, Barcelona. Un debat sobre les dones a la política en el marc del centenari de Maria Aurèlia Capmany”, l’acte inclou la projecció d’un audiovisual que posa en relleu la importància de la figura de Maria Aurèlia Capmany pel seu compromís social i polític i per la seva lluita incansable per la llibertat i igualtat de les dones.

En el debat posterior es tractaran temes com l’evolució de les polítiques i el paper transformador de les dones en la política local, tot posant com a exemple el perfil de Capmany, pionera a Catalunya i referent per a les generacions posteriors en l’àmbit del feminisme.

L’acte el moderarà la periodista Milagros Pérez Oliva i hi seran presents regidores de l’actual legislatura i exregidores que van compartir legislatura amb Maria Aurèlia Capmany.

“Feminismes, Municipi, Barcelona.
Un debat sobre les dones a la política en el marc del centenari de Maria Aurèlia Capmany”
Dijous, 18 d’octubre
18.30 hores
Espai 4 del Palau de la Virreina (planta 4)

Etiquetes associades a la notícia