Lliurament dels guardons de la quarta edició del premi Barcelona Restauració

Entre els guardonats, hi ha el Quimet d'Horta. El premi Barcelona Restauració guardona els establiments que han destacat l’últim any pel vincle amb els barris i amb valors com la integració, la qualitat de vida, la sostenibilitat, la innovació i l’adaptabilitat als nous temps. L’acte d’entrega dels guardons de la quarta edició ha tingut lloc a l’antiga Fàbrica Estrella Damm.

21/11/2023 12:35 h

Ajuntament de Barcelona

Els guanyadors han estat els següents:

  • Premi a la qualitat gastronòmica: Alapar, al districte de Sants-Montjuïc, per “ser un local avantguardista i d’alta gastronomia que representa la ciutat més cosmopolita”.
  • Premi a la integració en el barri: Quimet d’Horta, a Horta-Guinardó, per “ser un local gairebé centenari, referent i centre de gravetat del barri”.
  • Premi al local notori o innovador: Roots & Rolls, a l’Eixample, per “la singularitat del seu concepte i la capacitat de transferir a l’espai alegria, creativitat i sabors asiàtics”.

A més, s’han atorgat dues mencions honorífiques: al Cafè del Centre i a Pere Chias, restaurador i president del Gremi de Restauració durant nou anys.

El premi a la sostenibilitat ha estat per al restaurant La Forquilla, a Nou Barris.

Etiquetes associades a la notícia