Més de 10.400 gossos ja han gaudit de la seva platja

31/08/2016 13:13 h

Montroi Maite

Fa cinc setmanes que l’espai reservat per a gossos a la platja de Llevant es va inaugurar com a prova pilot. Gairebé 10.500 gossos ja han corregut per la vora de la mar, s’han arrebossat amb la sorra, hi han excavat clots, han jugat amb l’aigua o han perseguit una pilota per aquest espai de 1.250 metres quadrats. El balanç és altament positiu fins ara. Els usuaris estan molt contents i voldrien que l’espai continués.

Però això es decidirà a partir del 25 de setembre; aleshores es donaran per acabades la temporada i la prova pilot. Serà el moment de fer-ne una avaluació més acurada, després de collir les opinions dels veïns de la zona, els usuaris de la platja, els col·lectius animalistes i la Guàrdia Urbana, segons ha explicat el gerent de Medi Ambient i Serveis Urbans, Jordi Ribas.

Durant tot aquest temps, no s’han registrat a la zona incidents importants, i només en el primer cap de setmana hi va haver cues per accedir-hi, ja que pretenien entrar-hi més de cent gossos, que és el nombre màxim d’animals que pot acollir aquest espai. Les anàlisis de l’aigua i la sorra han registrat les dades esperades i els serveis de neteja han funcionat correctament.