Més de 200 estudiants de primària omplen el Tibidabo d’idees per millorar el món

La primera edició de la trobada solidària “Gotes pel món” ha tingut la nedadora Ona Carbonell com a padrina i ha servit com a clausura del programa educatiu “Tu també pots”. Durant tot el curs s’han generat dinàmiques en aules de tot Catalunya en què l’alumnat ha fet propostes per millorar situacions del seu entorn i, finalment, les han portat a la pràctica.

06/06/2024 16:25 h

Ajuntament de Barcelona

El projecte parteix del conte Tu també pots, escrit per Anna Llauradó i il·lustrat per Maria Girón, que explica com la història d’un pit-roig que volia apagar un incendi gota a gota va inspirar una escola per posar en marxa un projecte per ajudar els veïns del barri i aportar, així, la seva gota per crear un món millor.

La trobada, organitzada per ING Edicions i el Parc d’Atraccions Tibidabo, fa valer la proactivitat dels infants i l’atenció a les seves inquietuds i sensibilitats.

Un parc solidari

L’educació i la solidaritat són part fonamental de l’activitat del Tibidabo, que cada any presenta més d’una vintena de jornades dedicades a aquests eixos, com “Connecta’t al blau”, “Posa’t la gorra”, la Gran Festa del Cor o la Cançó de Pau.

A més de la programació solidària, el Tibidabo té acords de col·laboració amb entitats com Unicef, amb qui promou accions per a la defensa i promoció dels drets de la infància.

Etiquetes associades a la notícia