Més dies per gaudir amb la canalla de La Ciutat dels Somnis

Torna una de les cites imprescindibles de l’agenda nadalenca, La Ciutat dels Somnis, que enguany recrearà una ciutat imaginària on els més petits podran aprendre, mentre juguen, sobre tota mena de professions. L’esdeveniment també els ajudarà a prendre consciència de la importància de tenir cura del planeta. En aquesta edició el festival amplia els dies d’obertura a set en total, dos més que l’any passat. 

10/12/2019 13:54 h

Ajuntament de Barcelona

 

El renovat Festival de la Infància inclourà més de 120 activitats i experiències per a tota la família, que en aquesta edició emfasitzaran la importància de tenir cura del planeta.

L’esdeveniment amplia el nombre de dies perquè els nens i nenes de fins a 12 anys i les famílies puguin gaudir-ne durant totes les vacances de Nadal. En aquesta edició el festival obrirà set dies, del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener. També se n’ampliarà l’espai: ocuparà 17.000 metres quadrats del pavelló 2 de Fira Barcelona i de la plaça de l’Univers.

El festival recrearà una ciutat imaginària on els nens i nenes imaginaran, jugant, a què es volen dedicar quan siguin grans, i passejant pels carrers trobaran diversos equipaments ciutadans, com un Ajuntament, una llar d’infants, un supermercat, un cinema, una clínica veterinària, un gran parc tecnològic o una gran zona esportiva.

Oferta lúdica

Els infants podran jugar a ser detectius amb un joc d’escapada en què hauran de resoldre un misteri o a ser escriptors al taller, i també hi haurà un gran escenari on podran cantar, ballar, tocar la guitarra i jugar a ser estrelles de rock.

El festival també inclourà una pista on els nens i nenes i els seus acompanyants podran conèixer la mobilitat intel·ligent amb patinets elèctrics per conscienciar-se de la importància que té la mobilitat no contaminant i aprendre les normes de seguretat viària.

Al festival La Ciutat dels Somnis, organitzat conjuntament per Fira Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, hi col·laboren la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i més de quaranta entitats, empreses i organitzacions.

Informació pràctica

Web: http://www.laciutatdelssomnis.com/

Obert del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener

Horari: de 10.00 a 20.00 hores

Ubicació: Fira Barcelona (recinte de Montjuïc, pavellons 2 i 3)

 

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades