Nou pla per reduir el soroll al Parc i la Llacuna del Poblenou

Avança la tramitació del nou pla per reduir el soroll als entorns del barri del Parc i la Llacuna del Poblenou, que ja es troba en període al·legacions després d’haver superat l’aprovació inicial i el període d’exposició pública. El projecte inclou com a mesures destacades la regulació dels horaris i el manteniment de les restriccions per a l’obertura de nous locals com establiments musicals, bars, botigues de venda d’alcohol i terrasses.

17/07/2023 14:38 h

Ajuntament de Barcelona

El pla per reduir el soroll inclou el triangle lúdic del Parc i la Llacuna del Poblenou, la zona delimitada pels carrers dels Almogàvers (entre els carrers de la Marina i Àlaba), Pallars (entre els carrers de Zamora i Àlaba), Pere IV (entre els carrers de Zamora i Àvila) i Zamora, Pamplona i Àlaba, entre els carrers dels Almogàvers i Pere IV.

Per al disseny del projecte s’han tingut en compte les conclusions d’un estudi en profunditat sobre el soroll en aquest àmbit del districte de Sant Martí. Durant nou setmanes es van mesurar els nivells de soroll mitjançant equips sonomètrics en quatre punts del triangle lúdic. En tots se superaven els valors límit en més de 3 decibels, i aquest resultat fa necessària i obligatòria l’elaboració d’un pla específic per reduir l’impacte del soroll.

El document inclou nou mesures específiques i es preveu que s’aprovi al setembre, un cop s’hagin resolt la dotzena d’al·legacions presentades per entitats del sector de l’oci nocturn, de la restauració i del moviment veïnal.

Etiquetes associades a la notícia