Oberta la convocatòria del Premi als Mitjans de Comunicació del Consell Municipal de Benestar Social

04/10/2016 11:40 h

Jesús Martínez

Totes les persones interessades a optar al Premi als Mitjans de Comunicació del Consell Municipal de Benestar Social ja hi poden presentar les seves obres periodístiques. La convocatòria del 2016 s’obre a treballs publicats, emesos o difosos entre l’1 de novembre de 2015 i el 30 d’octubre de 2016. Les candidatures es podran presentar fins al 15 de novembre de 2016. 

Periodistes i mitjans són agents i instruments potentíssims per a sensibilitzar i donar a conèixer la realitat social de la nostra ciutat, i per canalitzar accions socialment favorables per a la inclusió social. Amb aquesta filosofia l’any 1993 es va crear el Premi del Consell Municipal als Mitjans de Comunicació per premiar la tasca informativa i divulgativa dels i les professionals del món de la comunicació, que amb els seus treballs contribueixen a sensibilitzar sobre la realitat social de la nostra ciutat.

Us animem, un cop més, a participar d’aquest premi que, sense dubte, contribueix a construir una ciutat més cohesionada i inclusiva.

http://www.participaciosocial.com/main/convocatoria2016.html

Bases de la convocatòria
Formulari d’inscripció