Oberta la convocatòria del catorzè premi 25 de Novembre

Des d’avui i fins al 18 d’octubre es poden presentar projectes a la catorzena edició del premi 25 de Novembre.

20/06/2019 12:41 h

Meritxell Guixà

Des de l’any 2005 l’Ajuntament de Barcelona convoca el premi 25 de Novembre —que porta el nom del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones—, en el marc de l’Acord ciutadà per una Barcelona lliure de violència contra les dones.

D’acord amb la premissa que la violència masclista és una vulneració greu dels drets humans, l’Ajuntament vol contribuir a la ciutadania plena, l’autonomia i la llibertat de totes les dones de la ciutat.

Aquest any, amb el lema “BCN antimasclista i intercultural”, l’objectiu del premi és donar suport a les iniciatives de recerca, creació, visibilització o conscienciació sobre les diferents formes i els diversos àmbits de les violències masclistes que impacten en la vida de les dones migrants o als projectes que contribueixin al rebuig ciutadà col·lectiu a aquestes violències.

L’objectiu de la convocatòria és oferir recursos econòmics i suport institucional al projecte guanyador, que haurà de ser inèdit o trobar-se a l’inici de la seva realització.

La dotació del premi és de 15.000 euros, i el termini de presentació dels projectes s’acaba el 18 d’octubre de 2019.

En trobareu tota la informació en aquest enllaç.

Etiquetes associades a la notícia