Pas endavant en la lluita contra la venda de productes falsificats

L’Ajuntament de Barcelona i l’Associació per la Defensa de la Marca (Andema) han signat avui un conveni de col·laboració en matèria de formació per lluitar contra la venda de productes falsificats. L’objectiu del conveni és protegir l’economia i el comerç de la ciutat, així com els drets del consumidor.

19/12/2022 13:12 h

Ajuntament de Barcelona

Mitjançant aquest conveni, Andema col·laborarà en la formació d’agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona en matèria de delictes de propietat industrial, al llarg de diverses sessions formatives. D’aquesta manera, els agents podran identificar amb més facilitat, agilitat i diligència aquest tipus de delicte. El consistori prestarà les instal·lacions necessàries per a la realització de les jornades de formació i participarà en l’organització.

L’objectiu del conveni és lluitar de manera activa contra la venda de productes falsificats i contribuir a sensibilitzar la ciutadania sobre el valor dels productes autèntics, així com del perill per a la salut i la seguretat del consumidor que poden comportar les falsificacions.

Etiquetes associades a la notícia