Ple extraordinari sobre pobresa, turisme i terrasses

17/07/2015 12:33 h

Alba Rodríguez

BComú, ERC i PSC han anunciat que el proper divendres 24 de juliol es durà a terme un plenari extraordinari per discutir sobre la pobresa, el turisme i l’ordenança de terrasses.

Vídeo ‘Anunci del ple extraordinari sobre pobresa, turisme i terrasses’

Ada Colau (BComú), Alfred Bosch (ERC) i Jaume Collboni (PSC) han comparegut conjuntament per anunciar la celebració d’un plenari extraordinari sobre 3 grans temes de ciutat: la lluita contra les desigualtats i la pobresa, el turisme i l’ordenança de terrasses. Serà el proper divendres dia 24 de juliol, el mateix dia en què també es farà un segon plenari extraordinari sobre els Jocs Olímpics d’hivern a Barcelona, sol·licitat la setmana passada per PSC, CiU i ERC.

Ada Colau ha destacat que “era oportú no esperar al Ple ordinari, que se celebrarà a principis del mes d’octubre”, i ha assenyalat que el Ple extraordinari portarà a 2 acords: la creació del Consell Municipal del Turisme i l’inici de la revisió de l’ordenança de terrasses.

Pel que fa a la lluita contra la pobresa, Colau ha expressat la seva voluntat de “començar a treballar unes primeres línies estratègiques comunes per fer front a qüestions urgents” com l’habitatge, l’alimentació, la pobresa energètica, les escoles bressol, etc.

Per la seva banda, Bosch (ERC) ha destacat la importància de tractar el tema de la pobresa en el primer Ple de mandat i ha demanat un “gir social amb el màxim consens”. I Collboni (PSC) ha dit que també per a ells aquesta problemàtica és una prioritat i, per tant, ha garantit el “suport a aquestes primeres mesures de caràcter social”.