Premi Barcelona a l’Empresa Innovadora en Organització i Usos del Temps

La crisi generada per la covid-19 ens ha situat davant d’un repte diferent a l’hora d’organitzar-nos i d’organitzar els usos del temps. El teixit productiu ha hagut de replantejar les modalitats i els espais de treball i impulsar polítiques i mesures de gestió del temps de treball innovadores, que poden ser candidates al premi.

27/10/2020 09:05 h

Ajuntament de Barcelona

 

Aquesta novena edició vol reconèixer, promoure i divulgar la tasca de les empreses i organitzacions que aposten per noves maneres de gestionar els usos del temps vinculades a la flexibilitat temporal i de l’espai (teletreball), la cura i la corresponsabilitat, la racionalització d’horaris i totes aquelles propostes que permetin més equilibri entre la vida i el treball.

El jurat, format per persones expertes i representants dels àmbits econòmic, empresarial, del comerç, sindical i del món acadèmic rellevants de la ciutat, premiarà les empreses en funció de la seva categoria:

• Micro: empreses de menys de 10 treballadors/ores.
• Petita: empreses de 10 a 50 treballadors/ores.
• Mitjana: empreses de 50 a 250 treballadors/ores.
• Gran: empreses a partir de 250 treballadors/ores.

A més, si s’escau, hi haurà una menció especial a una empresa de la Xarxa NUST (Nous Usos Socials del Temps).

Podeu presentar-vos al premi si la vostra organització té alguna bona pràctica o mesura relacionada amb la corresponsabilitat de gènere, l’equilibri entre la vida personal i professional, el teletreball i el canvi organitzacional, el dret a la desconnexió digital, la compactació de la jornada, l’allargament dels permisos de maternitat i paternitat, la reducció del temps de treball amb igual salari, horaris i àpats saludables, la gestió de la diversitat, etc. Podeu consultar els vídeos de presentació de les iniciatives premiades el 2019.

El període d’admissió de les propostes és de l’1 al 30 de novembre. El procediment es realitza fàcilment a través del portal de tràmits. Per a més informació, consulteu la pàgina web del premi.

Malgrat que en el formulari s’indiqui que el logo de l’empresa s’ha d’adjuntar el format jpg o png, el format que cal utilitzar per adjuntar el logo és el pdf.

Etiquetes associades a la notícia