Prova pilot d’un servei de distribució de les compres fetes als comerços de proximitat

El Districte d’Horta-Guinardó ha engegat una prova pilot d’un servei de distribució de béns de proximitat a diversos barris del districte: Horta, el Carmel, la Teixonera, el Guinardó, el Baix Guinardó i Sant Genís.

18/11/2020 13:19 h

Districte Horta-Guinardó

El projecte porta per títol ‘Compra al barri des de casa’ i té com a objectiu donar suport al petit comerç, fomentant el consum local amb un millor accés de la ciutadania a l’oferta comercial del territori. A través d’aquest servei es facilita que la clientela pugui fer les compres des de casa i rebre-les gràcies a un servei de distribució que no suposarà cap cost ni pels comerços ni per les persones compradores. La prova pilot estarà en funcionament fins el 31 de gener del 2021.

El servei serà ofert per Passar Via, una empresa d’inserció laboral promoguda per la Fundació Els Tres Turons. No es tracta d’un servei d’immediatesa, i per tant s’ha de sol·licitar abans de les 8 h del matí del dia de distribució.

Per ser un comerç adherit, cal escriure un correu a passarvia@passarvia.cat o trucar al telèfon 639 334 638. Els comerços adherits al projecte ‘Compra al barri des de casa’ podran trobar-se a través del web de comerç del Districte.

Etiquetes associades a la notícia