Reactivades les adopcions de gossos i gats al CAACB, amb cita prèvia

El servei d’adopcions del Centre d’Acollida d’Animals de Companyia (CAAB) s’ha reactivat, funciona amb cita prèvia i un límit del 30% de l’aforament

17/06/2020 18:24 h

Ajuntament de Barcelona

Durant la crisi de la covid-19, no s’ha detectat un increment en els abandonaments d’animals. El CAACB, considerat un servei essencial, ha garantit la cura dels gossos i gats allotjats al centre, la recollida d’animals perduts o abandonats i el suport en la cura dels animals a persones en situació de vulnerabilitat que han estat hospitalitzades.

La prioritat del CAACB és vetllar pel benestar dels gossos i gats perduts, abandonats o comissats per motius de seguretat que arriben al centre, i fomentar la tinença responsable, l’abandonament zero i l’adopció d’animals de companyia.

Quins serveis estan actius?

  • L’accés al centre amb cita prèvia i un límit del 30% de l’aforament.
  • La cura i el benestar dels animals del centre.
  • La recollida de gossos i gats perduts o abandonats.
  • La xarxa de cases d’acollida.
  • La recollida i el retorn d’animals a domicili per a persones de més de 65 anys.
  • Les cirurgies externes, revacunacions i revisions amb cita prèvia.

En la fase 3 s’ampliaran els horaris d’atenció i l’aforament, fins al 50%, i els passejos dels gossos es podran fer en zones més allunyades.

Voleu adoptar un gos o un gat?

La majoria dels dos mil animals perduts o abandonats cada any a la ciutat es cuiden al CAACB. Si voleu adoptar-ne o acollir-ne un o fer de voluntari al centre, podeu consultar el web de Benestar Animal.

I recordeu: els animals de companyia són éssers vius que necessiten afecte i que se’n tingui cura durant tota la seva vida.