Reconeixement a la vocació de servei dels agents de la Guàrdia Urbana

La Guàrdia Urbana ha lliurat 4 medalles d’argent al mèrit i 90 de bronze a agents del cos, i 4 plaques en reconeixement del servei i el compromís amb la ciutadania. També s’ha condecorat amb 32 medalles d’argent i plaques de reconeixement associacions, entitats, juristes i periodistes per la seva trajectòria i contribució a la ciutat.

08/10/2019 19:21 h

Ajuntament de Barcelona

En el marc de la segona diada de la Guàrdia Urbana ha tingut lloc el lliurament de les medalles al mèrit del cos. Enguany s’han entregat 134 guardons a agents de la Guàrdia Urbana i d’altres cossos policials, a entitats de la ciutat i a periodistes i juristes per condecorar la seva trajectòria i col·laboració amb el cos.

S’han entregat 4 medalles d’argent al mèrit i 90 medalles de bronze al mèrit a agents de la Guàrdia Urbana per la professionalitat i el compromís amb la ciutadania, i 4 plaques per reconèixer les tasques de les diferents unitats operatives i territorials del cos. També s’han entregat 4 guardons als agents amb més de 25 anys de servei i 145 obsequis als agents que es jubilen aquest any.

Per reconèixer el servei i la col·laboració amb la Guàrdia Urbana, s’han lliurat 32 medalles d’argent i plaques de reconeixement a membres d’altres cossos policials i a juristes, periodistes i entitats i associacions de la ciutat.

Si voleu conèixer millor la Guàrdia Urbana, visiteu el web barcelona.cat/guardiaurbana.

Etiquetes associades a la notícia