Recupereu i descarregueu-vos els cartells municipals dels darrers quatre anys

Els cartells de les Festes de la Mercè, del Nadal, de les campanyes de convivència i de les jornades reivindicatives es reuneixen en un repositori municipal que realça el talent i la creativitat a l’hora de dibuixar una Barcelona diversa, acollidora, feminista i amant dels seus barris. Les imatges es poden descarregar en alta resolució.

04/10/2019 14:25 h

Ajuntament de Barcelona

El repositori de cartells municipals, amb prop de vuitanta obres, s’anirà actualitzant periòdicament amb les noves imatges de les tradicions, les campanyes, els actes i les festes que tenen lloc a la ciutat, com el 25 de novembre, el Nadal o el carnaval. Els cartells no es poden transformar ni utilitzar amb finalitats comercials, però es poden compartir reconeixent-ne l’autoria.

Ara per ara el web recull les obres que professionals de la il·lustració com Maria Corte, Miguel Bustos, Júlia Solans, Javi Royo, Laura Meseguer o Snoop van dissenyar entre el 2015 i el 2019. Les campanyes que es mostren expliquen la història d’una ciutat que s’ha definit amb missatges com “Barcelona, ciutat de pau“, “Un dret com una casa” o “No callem” i que perduren en la memòria dels barcelonins i les barcelonines.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades