S’han iniciat als districte de Sant Andreu i de Ciutat Vella els tallers de teatre-fòrum amb persones grans per desmuntar prejudicis i discriminacions per rao d’edat, en el marc del projecte “Sóc gran, i què?

22/02/2017 13:23 h

Jesús Martínez

El projecte “Sóc gran i què?” és una iniciativa de sensibilització ciutadana participativa per a qüestionar els estereotips i prejudicis que, per raó d’edat, sovint pateixen les persones grans, i reivindicar així el seu dret a la diferència i a la igualtat lluitant contra les discriminacions. Per a desconstruir estereotips i prejudicis, cal plantejar diàlegs i debats que ens ajudin en la transformació d’imaginaris i d’actituds. Per aquest motiu, es duran a terme nombroses activitats de sensibilització a tota la ciutat: realització de tallers, difusió d’espots,

La culminació del taller seran les representacions que es realitzarà de la peça creada col·lectivament, ja que seran en si mateixes accions de sensibilització i que contribuiran al a reflexió comunitària entorn a aquesta temàtica.