A causa d'una incidència tècnica és possible que en alguns serveis es produeixin talls puntuals.

Disculpeu les molèsties que aquesta incidència us pugui ocasionar.

Una vuitantena d’activitats per orientar els joves en la tria dels estudis

Comença la dotzena edició de la campanya “In-forma’t”, amb 80 activitats destinades a informar i orientar els joves i adolescents sobre l’oferta formativa postobligatòria que poden trobar als centres educatius de la ciutat. Enguany s’ha elaborat per primera vegada una guia d’estudis postobligatoris en què també s’inclou l’oferta de formació no reglada per a adolescents.

26/01/2020 10:02 h

Ajuntament de Barcelona

L’objectiu de la campanya, que començarà el 27 de gener i durarà fins al 27 de març, és reduir la pressió que reben els joves a l’hora d’escollir els estudis i mostrar-los l’oferta formativa que poden trobar en els 297 centres educatius de Barcelona.

En aquesta edició s’ha posat un èmfasi especial en les sessions destinades a les famílies, que tenen la funció tant de facilitar-los tota la informació sobre les ofertes disponibles com de formar-les perquè sàpiguen com ajudar els seus fills i filles perquè decideixin quina formació acadèmica volen seguir.

Les vuitanta activitats s’organitzen als deu districtes de la ciutat i es divideixen en quatre categories:

  • Qui soc i què m’agrada
  • Quins camins puc escollir
  • Quina oferta existeix
  • És com m’ho imagino?

(Podeu consultar totes les activitats al web informat.cat).

Guia d’estudis postobligatoris

Aquest any s’ha elaborat per primera vegada una guia per escollir els estudis postobligatoris amb totes les opcions que tenen a l’abast els joves i adolescents per seguir diferents itineraris formatius, que es repartirà en les diferents activitats. També s’hi inclou l’oferta de formació no reglada.

La campanya “In-forma’t” l’organitza el Centre d’Assessorament Acadèmic per a Joves, els 11 punts InfoJove de la ciutat i els 81 punts Jove, Informa’t i Participa (JIP), que durant la resta de l’any ofereixen orientació i assessorament als joves que no tenen clar quins estudis poden seguir. El servei és gratuït i l’atenció és personalitzada i confidencial.

Tota la informació, a informat.cat.

Etiquetes associades a la notícia