Actualització del registre de fons i col·leccions de l'Ajuntament de Barcelona

Publiquem una versió actualitzada del Registre de fons i col·leccions documentals que estan sota custòdia i responsabilitat dels diversos centres d’arxiu de l’Ajuntament de Barcelona.

Es tracta d’un total de 690 fons i col·leccions de procedència i naturalesa diversa estructurats seguint el Quadre d’Organització de Fons de l’Ajuntament atenent criteris de caràcter jurídic i administratiu. Es divideixen en: Fons municipals, Fons Institucionals, Fons Privats i Col·leccions. Pel que fa als Fons Privats, se subdivideixen en familiars, personals, d’empreses i cooperatives, i d’entitats.

D’aquesta versió actualitzada que publiquem, destaquen els fons que s’han donat d’alta al llarg dels últims mesos, com per exemple el fons de la cantant Núria Feliu, el fons del Centre Excursionista de Sant Martí, o el de Manuel Pérez Franco amb reportatges fotogràfics del procés de transformació arquitectònic del barri del Turó de la Peira, entre molts altres fons.

Actualment es treballa en el tractament arxivístic i de conservació dels nous fons per tal de posar-los a disposició de la ciutadania.

Recordem que una part dels fons que custodien els centres d’arxiu estan a disposició de l’usuari a través del Catàleg en línia

Etiquetes associades a la notícia