Mà estesa del nou Govern municipal

Després de l’acord de govern i l’aprovació del cartipàs municipal, l’alcaldessa ha presidit la primera Comissió de Govern amb els divuit regidors de BComú i el PSC, un Govern que han qualificat d’estable, sòlid i cohesionat i que neix amb la voluntat de dialogar i arribar a acords tant amb l’oposició com amb la resta d’administracions. En aquest sentit, Ada Colau i el president Quim Torra celebraran una primera reunió el 30 de juliol.

18/07/2019 17:39 h

Ajuntament de Barcelona

La trobada entre l’alcaldessa i el president de la Generalitat se centrarà en els temes prioritaris per a la ciutat en l’àmbit dels drets socials, i es demanarà que es reactivi la comissió mixta de l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat.

L’encarregat de coordinar aquesta comissió, així com les relacions institucionals amb l’Estat, serà Jaume Collboni, tinent d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda.

L’objectiu és treballar l’agenda ciutadana i social i les prioritats del Govern municipal relacionades amb les inversions i els serveis públics que la Generalitat presta a la ciutadania de Barcelona, com les escoles bressol públiques, les residències de gent gran, les polítiques d’habitatge, els centres d’atenció primària i la seguretat.

L’objectiu del nou Govern és fer una política de mà estesa tant amb els grups municipals de l’oposició com amb els governs de la Generalitat i de l’Estat i posar els interessos de la ciutat per damunt de tot.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades