Ja són 400 els establiments assessorats per reactivar els seus negocis

El programa Comerç a Punt du a terme acompanyament personalitzat i gratuït a restaurants, botigues de roba i supermercats, entre d’altres, per ajudar a analitzar-ne el model de negoci i implementar-hi noves fórmules de venda, màrqueting, aparadorisme i disseny d’interiors o finançament i tresoreria. Els plans específics per combatre els efectes de la pandèmia es desenvolupen amb el suport de persones expertes que visiten els comerços.

11/08/2021 13:35 h

Ajuntament de Barcelona

Del total d’establiments que hi han participat des del juliol del 2020 fins al juliol d’enguany, més de la meitat són dels districtes de Sant Martí, Sant Andreu, l’Eixample i Ciutat Vella. Aquest darrer és, de fet, el que destaca més, amb gairebé una cinquena part dels comerços assessorats.

El programa, en què també participa Barcelona Activa, forma part dels ajuts del Centre Econòmic de Coordinació i Resposta (CECORE), que es va posar en marxa arran de la nova situació econòmica i els efectes provocats per la covid-19 en l’economia de la ciutat. Els comerços que hi vulguin participar poden fer-ho a través del web o del correu electrònic proximitat@barcelonactiva.cat.

Impuls a la digitalització del comerç

El programa Comerç a Punt forma part d’un paquet de mesures més ampli de suport al comerç, que inclou assessorament per crear plans digitals i accés a un catàleg formatiu amb més de cinquanta cursos en línia. Durant el darrer any l’Oficina d’Atenció a les Empreses de Barcelona Activa ha atès més de tres-cents establiments, amb plans adaptats a cada negoci.

Etiquetes associades a la notícia