Ja us podeu presentar a la 24a edició del Premi Comerç de Barcelona

El termini per presentar candidatures està obert fins al 30 de juny de 2023. Convocats per la Direcció de Comerç, Restauració i Consum de l'Ajuntament de Barcelona i l'Institut Municipal de Mercats de Barcelona, els guardons reconeixen la contribució del teixit comercial a la ciutat.

06/06/2023 15:32 h

Districte Sarrià -Sant Gervasi

El Premi Comerç de Barcelona inclou sis modalitats:

 • Premi al comerç innovador.
  Adreçat a reconèixer la iniciativa empresarial que representi una notable aportació al sector comercial de la ciutat i que la seva proposta es constitueixi com un referent del comerç de Barcelona com a nou model de negoci.
 • Premi al comerç de proximitat.
  En reconeixement del comerç que, per la seva implantació i la mateixa identitat, desenvolupa una funció social i alhora vertebradora en la trama urbana. Aspectes destacats de la modalitat: la singularitat, la referència territorial, la vocació de servei, i les xarxes de col·laboració.
 • Premi Albert González a la tasca de contribució a la promoció i coneixement del comerç de la ciutat.
  En reconeixement de la persona professional, empresària, empleada que amb la seva trajectòria professional o lideratge contribueixi o hagi contribuït al desenvolupament, la millora, la dinamització, o la promoció del comerç de Barcelona i dels valors que són inherents al comerç de trama urbana: proximitat, innovació, sostenibilitat i emprenedoria.
 • Premi al comerç sostenible.
  En reconeixement del comerç que en l’execució de la seva activitat (producte, processos de venda o elaboració, i servei) incorpori bones pràctiques i un compromís per la corresponsabilitat, la proximitat i la diversitat davant el client i el territori.
 • Premi al comerç emblemàtic.
  En reconeixement d’aquell establiment comercial emblemàtic en actiu que formi part del catàleg del patrimoni arquitectònic, històric-artístic i paisatgístic dels establiments emblemàtics de Barcelona i que destaqui per la seva singularitat en la seva activitat comercial, en la preservació i manteniment dels elements catalogats.
 • Premi Mercats de Barcelona, Jordi Maymó.
  Aquesta modalitat consta de dues subcategories. En primer lloc, el Premi a la millor iniciativa individual d’un establiment d’un mercat municipal de la ciutat de Barcelona. En segon lloc, el Premi a la millor iniciativa col·lectiva per a la dinamització d’un mercat municipal de la ciutat de Barcelona.

Els establiments premiats es faran públics en una gran gala que tindrà lloc aquesta tardor.

Al web de Comerç, trobareu tota la informació per tramitar la candidatura.

Etiquetes associades a la notícia