Tot a punt per a la 3a edició de La Clota Market, la fira del tèxtil d'Horta-Guinardó

El dissabte 11 de maig (d'11 a 20 h), el parc de les Rieres d'Horta i la plaça de l'Estatut acolliran una nova edició de La Clota Market, la fira del tèxtil d'Horta-Guinardó.

06/05/2024 13:16 h

Districte Horta-Guinardó

La Clota Market s’ha consolidat com un punt de trobada de les iniciatives tèxtils d’Horta-Guinardó, i compta amb la participació de projectes emprenedors, interculturals i comunitaris, amb la mirada sempre posada en la sostenibilitat i la transformació social.

Aquesta edició vol potenciar, encara més, la moda ètica i artesanal, com a alternativa a la fast fashion, així com el comerç de proximitat i el consum conscient. A més, ha de servir per fer visible el talent femení de les emprenedores del tèxtil.

Tallers, espectacles i moltes sorpreses!

Entre els plats forts de la tercera edició de La Clota Market destaquen la fira d’artesanes i marques tèxtils i la mostra de projectes comunitaris.

També hi haurà activitats per a tots els públics: animacions infantils, tallers de costura, música en viu, xocolatada popular i moltes altres activitats.

Així mateix, es presentaran els resultats obtinguts en el mapa d’actius de salut del barri i percepció de la salut i el benestar de la població (mapeig d’Horta).

La Clota Market, una festa per gaudir teixint comunitat. Us hi esperem!

Més informació

Adjunts