Més de set milions d’euros per a la cooperació internacional

Aquest 2020 es destinaran un total de 7,07 milions d’euros del pressupost municipal a projectes de cooperació i educació per a la justícia global. Aquesta quantitat consolida un màxim històric. Des de l’any 2015 Barcelona compleix el compromís internacional de destinar el 0,7% del pressupost municipal a projectes de cooperació internacional.

20/02/2020 17:34 h

Ajuntament de Barcelona

Com a novetat, la convocatòria d’enguany incorpora una modalitat específica per a projectes de justícia ambiental, dotada amb 200.000 euros, per finançar accions de sensibilització, difusió i comunicació perquè la ciutadania sigui plenament conscient dels efectes reals de l’emergència climàtica. Aquesta quantitat s’afegeix als 200.000 euros de subvencions que s’estableixen al pla Clima.

La convocatòria preveu deu modalitats de projectes agrupades en tres programes: “Cooperació per a la justícia global”, “Cooperació per a la justícia global en ciutats específiques” i “Educació per a la justícia global”. Cada entitat pot presentar fins a quatre projectes com a màxim i la quantitat que l’Ajuntament subvencionarà no pot superar el 80%.

Aquesta és la segona convocatòria de subvencions que es fa en el marc del Pla director de cooperació per a la justícia global 2018-2121. Els projectes s’hi poden presentar fins al 27 de febrer. En trobareu tota la informació aquí.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades