Cap de setmana: La Nit dels Museus, festes majors i de primavera i The Family Run

El cap de setmana arriba farcit d’activitats. Dissabte, des de la tarda i fins a la matinada, els museus de la ciutat viuran una nova jornada de portes obertes molt especial, amb recorreguts nocturns, visites guiades i espectacles. Amb el bon temps, el ritme de les festes majors s’intensifica, i aquest cap de setmana set barris i districtes de la ciutat estan de festa. Diumenge se celebra també The Family Run, un projecte esportiu, festiu, inclusiu i solidari que té la família com a gran protagonista.

16/05/2019 11:28 h

Ajuntament de Barcelona

Connecteu-vos al web del Cap de setmana!

La tarda nit de dissabte, 18 de maig, tornarà a ser especial. Més de vuitanta equipaments culturals de Barcelona i la seva àrea metropolitana exposaran els seus tresors envoltats de llum i festa. Ho faran en una nova edició de La Nit dels Museus, que celebra el Dia Internacional dels Museus.

De les 19.00 a la 1.00 hores, els centres culturals obriran les portes i convidaran els visitants i les visitants a descobrir-los. Perquè sigui una experiència insòlita, s’han organitzat activitats familiars, espectacles, música i recorreguts pels llocs més amagats. Consulteu tots els equipaments que participen en La Nit dels Museus i les activitats que han organitzat aquí.

Festes majors i de primavera

La primavera avança, i les festes majors, tradicionals i veïnals s’estenen per la ciutat. Sis barris i un districte celebren aquest cap de setmana la festa major o la festa major petita. Del 14 al 19 de maig, Nou Barris està immers en un ambient festiu, amb concerts, balls, grans àpats, teatre, competicions i propostes per als infants.

Divendres a la tarda tindrà lloc el concert “Meridiana Rock” al parc Esportiu de Can Dragó, i hi haurà el pregó de festa major i una cercavila LGTBI. Per a dissabte al matí s’ha organitzat una caminada per Collserola. Al migdia hi haurà un ball de sardanes, i a la tarda es farà una trobada gegantera i una cercavila popular. Diumenge hi haurà una cursa popular, un matí casteller i concerts, i al vespre, un ball de foc i un foc final al parc Central. Consulteu el programa de la festa major aquí.

Durant el cap de setmana també continua la Festa Major del Guinardó, les Festes de Primavera de la Barceloneta (fins al 2 de juny), la Festa Major del Bon Pastor, la Festa Major de Navas (Sant Andreu) i Porta (Nou Barris) i les Festes de Maig del Poblenou, amb actes de cultura popular, concerts i una fira d’entitats. Consulteu-ne tota la programació aquí.

The Family Run, esport en família

Diumenge (a les 9.30 hores) tindrà lloc The Family Run, una cursa festiva, inclusiva i solidària que pretén reduir l’obesitat infantil i promoure hàbits saludables. S’han organitzat cinc curses diferents: una carrera sobre rodes (per a nens i nenes d’entre 0 i 14 anys) i carreres per a infants de 3 a 5 anys, de 6 a 9 anys, de 10 a 14 anys i per a adults. Paral·lelament, s’ha organitzat una gimcana i activitats lúdiques saludables per a tota la família. Consulteu-ne la programació aquí.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades