La cultura i la creativitat digital fan eclosió al “Digital Impact”

Del 28 d’abril al 27 d’agost tindrà lloc “Digital Impact”, l’exposició més gran d’artistes referents en art i disseny digital de l’Estat. Ubicada al Disseny Hub de Barcelona, la mostra es consolida com una experiència on explorar l’art i el disseny digitals, un mapa per posar nom a les persones que estan creant el present i el futur de l’art i, sobretot, un fòrum on reflexionar sobre el paper de la revolució digital en les nostres vides. El programa d’activitats s’estendrà per tota la ciutat i situa Barcelona a l’avantguarda artística digital en l’àmbit internacional.

03/04/2023 16:20 h

Ajuntament de Barcelona

Amb més de 3.000 m² d’art i disseny digital, en el “Digital Impact” hi participaran artistes referents de l’actualitat i serà una mostra de l’esclat creatiu arreu del món, que crea art d’una altra manera a través d’eines digitals diverses.

Setze artistes digitals de diferents àrees presentaran les seves obres per transformar el Disseny Hub Barcelona en una exposició d’art digital pionera, on el públic podrà experimentar a través de tecnologies avançades, elements visuals i videogràfics (CGI), algoritmes i codis, entre d’altres. Quatre són obres recents que es veuran per primera vegada a Barcelona. A més, hi haurà un ampli programa d’activitats que s’estendrà per tota la ciutat amb la complicitat dels agents impulsors de la creació digital.

“Digital Impact” està impulsat pel Disseny Hub Barcelona i el festival OFFF i té el suport de la Regidoria de Turisme i Indústries Creatives, del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de diverses entitats i centres artístics de la ciutat, com la Casa Batlló, el Liceu, Hac Te o el Sónar.

Més informació

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades