Sessió de debat ciutadà sobre la Superilla d'Hostafrancs

Després de mesos de treball amb el Grup Impulsor, dimarts 29 a les 18.30 h es presenten les propostes d'actuacions en una sessió oberta al conjunt del veïnat. El programa que es planteja preveu intervencions als carrers de la Torre d'en Damians, del Rector Triadó, de Sant Nicolau i de Béjar, així com la pacificació del carrer del Consell de Cent.

24/05/2018 14:03 h

Mupert

La Superilla del barri d’Hostafrancs s’està treballant amb la ciutadania des de l’any 2014, en què es va constituir el Grup Impulsor. Tanmateix, des de 2011 ja es venien executant actuacions de pacificació de  l’espai públic i canvis en la mobilitat en l’àmbit de la Superilla, com les reurbanitzacions en plataforma única dels carrers de Forn, d’Ermengarda i de Miquel Bleach, i la millora de l’espai urbà de les places de Pérez Moya, d’Herenni i de Joan Pelegrí.

Des de l’any 2017, s’ha estat treballant amb el Grup Impulsor una proposta que permeti millorar l’accessibilitat per als vianants en carrers que encara no han estat pacificats, evitant  el trànsit de pas que passa per dins del barri; millorar l’habitabilitat a l’espai públic i millorar la càrrega i descàrrega de mercaderies.

Per tal de debatre i treballar amb el veïnat el Pla d’Acció treballat amb el Grup Impulsor, així com per resoldre dubtes o inquietuds que puguin existir, es convoca aquesta sessió de treball i participació el proper dimarts, 29 de maig, a les 18.30 h, a la seu del Districte de Sants-Montjuïc (c. Creu Coberta, 104, Saló de Plens).

Etiquetes associades a la notícia