Rebuig i condemna per la darrera agressió masclista a la ciutat

11/03/2017 09:44 h

Ajuntament de Barcelona

Condemnem la violència masclista. Rebutgem qualsevol tipus de violència envers les dones. I fem una crida perquè el concert d’aquest vespre, a les 20.00 hores, a la plaça Major de Nou Barris, amb motiu del Dia de les Dones, sigui un gran esdeveniment de rebuig, condemna i dol per l’última agressió masclista a Nou Barris, que deixa una veïna hospitalitzada en estat greu i el bebè que esperava assassinat.

Entitats i Ajuntament mostraran en el concert del Dia Internacional de les Dones a Nou Barris el rebuig a la darrera agressió de violència masclista a la ciutat. A partir de les 20.00 hores, a la plaça Major de Nou Barris, es farà l’acte de condemna i rebuig, al qual assistiran la regidora de Feminismes i LGTBI, Laura Pérez, i la regidora del Districte, Janet Sanz. L’esdeveniment començarà amb un minut de silenci i la lectura d’un manifest.

Les Sueques, Bad Gyal, Monique Makon i La Otra són els grups que actuaran al concert, que serà gratuït i havia estat concebut com un acte per apropar la reivindicació feminista a la ciutadania. El concert anirà precedit, a partir de les 17.30 hores, de la mostra “Dones creadores”, que exhibeix treballs artístics de diferents dones barcelonines.

 

Més informació

Etiquetes associades a la notícia