Reconeixements al Zoo de Barcelona pels protocols de seguretat i prevenció davant la covid-19

El Zoo de Barcelona ha rebut la certificació Global Safe Site Excellence, que certifica que els procediments de prevenció, higiene, seguretat, neteja i desinfecció exigits davant la covid-19 s’implementen adequadament. A més, és el primer parc zoològic de tot l’Estat a obtenir el segell Safe Tourism Certified.

12/07/2020 10:21 h

Ajuntament de Barcelona

Les certificacions reconeixen que s’apliquen les garanties de seguretat tant per als i les professionals que treballen al zoo com per a les persones que el visiten.

El segell Safe Tourism Certified és un distintiu creat per l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE) que certifica espais turístics que implanten els protocols de seguretat, prevenció i higiene amb èxit.

Menys aforament i venda en línia

Com a mesura de seguretat principal, el Zoo de Barcelona ha reduït l’aforament un 50% a tot el parc i ha fomentat la venda d’entrades a través del web. Els fluxos de persones als espais tancats s’han redissenyat per minimitzar el contacte entre elles, i els punts de restauració mòbils adaptats permeten diversificar el públic. Pel que fa als casals d’estiu del Zoo, els grups s’han reduït i disposen de zones de menjador exclusives.

D’altra banda, tot el recinte està senyalitzat amb recomanacions sobre les mesures de seguretat que cal seguir, hi ha dispensadors de gel hidroalcohòlic i s’ha intensificat la neteja i desinfecció dels espais.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades