Afectacions a la mobilitat amb motiu de la Marató

Hi haurà restriccions en la circulació i prohibicions d'estacionar en una seixantena de carrers de la ciutat per la Marató de Barcelona, que tindrà lloc diumenge, 11 de març. Per moure's per la ciutat es recomana fer servir el transport públic, especialment el metro, que funcionarà amb normalitat, ja que el transport de superfície també patirà alteracions.

09/03/2018 13:38 h

Ajuntament de Barcelona

La prova reina de l’atletisme a la ciutat, la Zurich Marató de Barcelona, de més 42 quilòmetres, passa pels principals carrers i vies de Barcelona i a tocar dels seus llocs més emblemàtics. Durant tot el cap de setmana es produiran alteracions en la mobilitat, que seran especialment generalitzades diumenge al matí.

La sortida de la cursa tindrà lloc a les 8.30 hores a l’avinguda de la Reina Maria Cristina. L’arribada aproximada del primer corredor serà a les 10.40 hores, a la mateixa avinguda. El temps límit per realitzar la cursa és de 6 hores.

Recorregut de la Marató Barcelona 2018: Av. Reina Maria Cristina, pl. Espanya, c. Creu Coberta, c. Sants, av. Madrid, c. Berlín, c. Numància, trav. Corts, c. Arístides Mallol, av. Joan XXIII, pl. Pius XII, av. Diagonal, c. Comte d’Urgell, c. París, c. Berlín, c. Numància, c. Tarragona, c. Diputació, c. Vilamarí, gran via de les Corts Catalanes, pg. Gràcia, c. Rosselló, c. Sardenya, c. València, av. Meridiana (sentit Besòs), pg. Fabra i Puig, c. Concepció Arenal, av. Meridiana (sentit Llobregat), c. València, c. Huelva, c. Bac de Roda, gran via de les Corts Catalanes, rbla. Prim, pl. Llevant, av. Diagonal (sentit Llobregat, gir a l’altura del c. Ciutat de Granada), Diagonal Mar (sentit Besòs), pl. Llevant, c. Taulat, c. Selva de Mar, pg. Garcia Fària, c. Litoral, av. Litoral, pl. Campions, c. Salvador Espriu, c. Marina, pg. Pujades, pg. Lluís Companys, rda. Sant Pere, pl. Catalunya, av. Portal de l’Àngel, c. Arcs, pl. Nova, av. Catedral, via Laietana, pg. Colom, pl. Portal de la Pau, pg. Josep Carner, pl. Drassanes, av. Paral·lel, pl. Espanya i av. Reina Maria Cristina.

Consulteu totes les afectacions del trànsit aquí.

Alteracions del transport públic

Dues terceres parts de les línies d’autobusos de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) que passen pel sector central de la ciutat, una seixantena de línies, veuran alterat o limitat el recorregut entre les 8.30 i les 15.00 hores.

També hi haurà afectacions en el servei de tramvia:

Trambaix (línies T1, T2, T3): Entre les 8.30 i les 9.30 hores, aproximadament, el tramvia funcionarà fins a la parada de Palau Reial.

Trambesòs (línia T4): Entre les 8.30 i les 13.00 hores, aproximadament, el tramvia circularà en dos sectors:

  • Entre les parades de Ciutadella / Vil·la Olímpica i Glòries.
  • Entre les parades d’Estació Sant Adrià i El Maresme.

Per aquest motiu es recomana fer servir el metro com a principal mitjà de transport o bé anar a peu durant diumenge al matí pels voltants dels llocs per on passaran els corredors.

Per a més informació entreu a la secció d’estat del servei del web de TMB i al web de la Marató de Barcelona.

Etiquetes associades a la notícia