Un Nadal de màgia i solidaritat a la plaça de Catalunya

Espectacles infantils, jocs familiars, animacions i moltes més activitats arriben a la plaça de Catalunya amb La Ciutat dels Somriures, un món de fantasia i il·lusió on grans i petits gaudiran de les festes nadalenques. A més, la Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària s’instal·larà a la plaça per oferir alternatives de comerç sostenible.

21/12/2018 18:44 h

Ajuntament de Barcelona

La Ciutat dels Somriures

Els horaris de cadascuna de les activitats que es duran a terme des del 21 de desembre fins al 4 de gener es poden consultar al web de la programació de Nadal. L’horari general de La Ciutat dels Somriures serà:

 • 21 de desembre: de 16.00 a 20.30 h
 • 24 i 31 de desembre: d’11.00 a 18.00 h
 • 25 de desembre: no hi haurà activitats
 • 26 de desembre i 1 de gener: de 18.00 a 20.30 h

Les activitats programades són:

 • El Bulevard de la Memòria (companyia Minimons): Un viatge a la infància en què es desperten els cinc sentits amb una botiga de música, una botiga de joguines, una perfumeria i una sastreria.
 • Sopa de galets (companyia Efímer): L’espectacle inclourà el mestre de cerimònies de les festes d’enguany, el Senyor Hivern, que anirà acompanyat d’El Gran Llibre de les Coses Petites.
 • El Teatre. Matito i el gall Antonio (Matito Titelles): L’intrèpid personatge Matito arriba a la plaça de Catalunya per fer-nos xalar! Acompanyat de música en directe, el Matito farà riure a grans i petits.
 • La llibreria (Marga Socias): Animar els infants a llegir els estimula la imaginació, els obre les portes de milers d’universos, viatges fantàstics i aventures fascinants. A l’espai de la llibreria trobareu llibres únics, a més de les propostes de Marga Socias i el seu llibre de les adreces.
 • La botiga de joguines. Els jocs del gegant (companyia El Pájaro Carpintero): Jocs musicals i experimentació esperen els més petits de la casa en aquest espai de descoberta, on els materials naturals i les pintures ecològiques són els protagonistes.
 • La Botiga d’Esports (Institut Barcelona Esports): Un circuit de patinets funny roller i un altre de bicicletes, futbolí, ping-pong, cistelles de bàsquet, dards i molt més.
 • El pas del temps (companyia Efímer): el Senyor Hivern i El Gran Llibre de les Coses Petites tornaran a protagonitzar aquest espectacle adreçat a tota la família.
 • Les fonts bessones: Les fonts de la plaça de Catalunya s’il·luminaran amb un espectacle de llum i color, a les 18.30 i a les 19.15 hores, tots els dies que La Ciutat dels Somriures acabi l’activitat a les 20.30 hores.

IV Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària

Prop de seixanta entitats, comerços i projectes de l’àmbit del consum responsable i solidari s’instal·laran a partir del dia 21 de desembre a la plaça de Catalunya, una iniciativa municipal per promoure l’economia sostenible i col·laborativa. Gastronomia, llibres, artesania i tèxtil seran algunes de les propostes de les paradetes, que romandran obertes entre les 11.00 i les 20.30 hores, excepte els dies 24 i 31 de desembre, que tancaran a les 18.00 hores. La fira es podrà visitar fins al 4 de gener.

A més, hi tindran lloc activitats dinamitzadores amb el consum responsable com a eix principal, organitzades a l’Espai Consum Responsable, una carpa-escenari on se celebraran debats, actuacions musicals i tallers familiars.

En aquest mateix espai tindrà lloc “Llibres que importen”, una proposta per intercanviar llibres entre persones que vulguin compartir les obres que consideren significatives, els volums més estimats, perquè altres persones en gaudeixin. Tothom hi pot participar i hi trobareu novel·les infantils, juvenils i per a adults.

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades