Més de trenta-set mil persones han gaudit de les activitats a la plaça de Catalunya

Durant dotze dies, l’espai central de la plaça s’ha omplert amb una vintena d’espectacles d’arts escèniques i de música adreçats a totes les edats, als quals han assistit més de divuit mil persones. A la sisena edició de la Fira de Consum Responsable i d'Economia Social i Solidària s'hi han apropat unes dinou mil persones.

31/12/2020 13:16 h

Ajuntament de Barcelona

Del 19 al 30 de desembre, la programació del Festival de Nadal de la plaça de Catalunya s’ha dividit en tres franges horàries, amb inscripció prèvia. Al matí s’hi han programat espectacles familiars; a la tarda, espectacles de format mitjà d’arts escèniques i espectacles musicals, i al vespre, un total de 4.500 persones han assistit a les representacions de la Cançó de Nadal, una versió contemporània del Conte de Nadal de Charles Dickens, de la companyia Insectotròpics.

Enguany, la VI Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària s’ha adaptat per garantir les mesures sanitàries i d’higiene, i ha reduït l’aforament i el nombre de casetes. Hi han participat un total de 45 empreses, artesans i entitats que promouen el consum responsable i de proximitat.

 

Més informació

Etiquetes associades a la notícia

Notícies relacionades